Go Back   Nodiatis Forums > Nodiatis Forums > General Discussion > Player Guides and Help
Forgot?

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Old man with bad eyes needs help
Old 09-01-2016, 02:18 PM   #1
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default Old man with bad eyes needs help

Is there any way to increase the size of the game in browser? I have difficulty seeing some of the messages and the chat is very difficult to read. Pic attached of what I see. Thanks for any help!



http://imgur.com/11fTx2v

Last edited by darkknight9; 09-01-2016 at 02:19 PM.. Reason: Want to share pic
  Reply With Quote

Old 09-01-2016, 02:26 PM   #2
Nemesiss
Auction Master
 
Nemesiss's Avatar
 
Nemesiss is offline
Join Date: Nov 2008
Location: USA, NC
Posts: 1,045
Default

you can try zooming in or changing the screen resolution
__________________
  Reply With Quote

Old 09-01-2016, 02:44 PM   #3
Soxson
Epic Scholar
 
Soxson's Avatar
 
Soxson is offline
Join Date: Sep 2012
Location: in bed with misguided
Posts: 2,389
Default

Okay so you use firefox. What you do is at the top right corner of the browser, there is the 3 horizontal lines just under the red exit button. Click on that and under the cut/copy/paste, there'll be the option to zoom in. Judging by the amount of black space, you should be able to zoom into 150%. That'll make it a LOT better.
__________________
Praise the hindu gods!
  Reply With Quote

Old 09-01-2016, 06:10 PM   #4
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default

Thank you for the replies folks! I have tried zooming but it only zooms the text underneath the interface. (The links to the forums, etc) It does nothing for anything in the interface box.
  Reply With Quote

Old 09-02-2016, 01:12 AM   #5
marzus
Gem Pouch Expert
 
marzus's Avatar
 
marzus is offline
Join Date: Jul 2012
Posts: 428
Default

Hit CTRL + 0 whenever you feel your browser's web pages have weird sizes. Also try to be outside the canvas box ( the nod frame ) when hitting CTRL + 0.
  Reply With Quote

Old 09-02-2016, 04:00 PM   #6
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default

Ctrl + 0 doesn't seem to do anything... I think I'm just stuck. Unless I hook up my tv to the laptop and use the larger screen size to help me see the text.

Many thanks to all for the help!
  Reply With Quote

Old 09-02-2016, 04:52 PM   #7
marzus
Gem Pouch Expert
 
marzus's Avatar
 
marzus is offline
Join Date: Jul 2012
Posts: 428
Default

Be careful what 0 you use and when you use it. Use it when num lk button is on. Or use the 0 from above the letters.

Another version is to hold CTRL and try to mouse-scroll onward. That will zoom your web page.
  Reply With Quote

Old 09-02-2016, 05:00 PM   #8
Darklords
Rare Collector
 
Darklords's Avatar
 
Darklords is offline
Join Date: Jul 2009
Location: london england
Posts: 804
Default

you can also to my knowledge use bigger chat faces. in the interface options
__________________








Broke 4k pet crit :O Buff BM nao!
  Reply With Quote

Old 09-02-2016, 05:24 PM   #9
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is online now
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,892
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Quote:
Originally Posted by darklords View Post
you can also to my knowledge use bigger chat faces. in the interface options
By the looks of the picture , i am pretty sure hes already using that. Everyone should try to download the client and start living the dream.
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 09-03-2016, 07:07 AM   #10
Smashbros
Epic Scholar
 
Smashbros's Avatar
 
Smashbros is offline
Join Date: Apr 2009
Posts: 4,176
Default

Using the Java or HTML version??

Also, try the downloadable client, will let you set it alot bigger.

__________________




Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
However you want to spin it, buddy. This patch was specifically designed to somehow screw you over.

Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
Tell that to the crybaby archers
Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
We are well aware of the over-dramatic reactions to game changes in an effort to skew perception. It doesn't work, just makes them look like cry babies.
  Reply With Quote

Old 09-03-2016, 05:07 PM   #11
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,320
Default

The HTML5 version (default) should work with what people are telling you, but java won't. Use the downloadable client and you can adjust the zoom without complication.
__________________
Computing the probability that at least one of the following events will occur:
P(a or b ... or z) = 1 - P(!a and !b ... and !z)
Probability
  Reply With Quote

Old 09-03-2016, 05:11 PM   #12
Soxson
Epic Scholar
 
Soxson's Avatar
 
Soxson is offline
Join Date: Sep 2012
Location: in bed with misguided
Posts: 2,389
Default

http://forums.nodiatis.com/forums/sh...d.php?p=187955

This is the link to the client thread. The client download link will be at the top of this thread.
__________________
Praise the hindu gods!
  Reply With Quote

Old 09-06-2016, 03:23 PM   #13
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default

Thank you again folks, I'll try the client today.
  Reply With Quote

Old 09-06-2016, 03:34 PM   #14
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default

The size of the window seems to be much more tuneable, and for that I thank you. Am I missing something though? When I try to log on I get the following notice: "Your character exists on the other server, click on the s1 or s2 icons at the bottom of the page to change servers."

But there are no buttons for s1 or s2 on the bottom of the client?

http://imgur.com/a/VxVrw

  Reply With Quote

Old 09-06-2016, 04:02 PM   #15
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is online now
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,892
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Quote:
Originally Posted by darkknight9 View Post
The size of the window seems to be much more tuneable, and for that I thank you. Am I missing something though? When I try to log on I get the following notice: "Your character exists on the other server, click on the s1 or s2 icons at the bottom of the page to change servers."

But there are no buttons for s1 or s2 on the bottom of the client?

http://imgur.com/a/VxVrw

Hi,

On that same window, click Back and you will see server1 or server2 , you can click on that and choose the correct one.

Greetings.
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 09-06-2016, 04:21 PM   #16
darkknight9
Neophyte
 
darkknight9 is offline
Join Date: Aug 2016
Location: MN/WI USA
Posts: 6
Default

Thank you!
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 07:17 PM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.