Go Back   Nodiatis Forums > Nodiatis Forums > General Discussion > Nodiatis Discussion & Suggestions
Forgot?

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Old 03-21-2016, 01:15 PM   #41
ShadeDaScout
Temporarily Suspended
 
ShadeDaScout is offline
Join Date: Dec 2015
Posts: 520
Default

I keep turning "/u" when ever I try to use a gem/ca via keyboard shortcuts (1, 2, 3,...)

editr nothing happens at all until I jam everything, aaaand repeat when the next fight starts

Last edited by ShadeDaScout; 03-21-2016 at 01:18 PM..
  Reply With Quote

Old 03-21-2016, 03:19 PM   #42
Enduir
Auction Master
 
Enduir's Avatar
 
Enduir is offline
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,290
Default

Couple of small things:

1) Using WASD to move around is nigh on impossible, hit the key a fraction of a second early or hold for a fraction of a second too long brings up a "/u wwww" chat bar. I end up pressing the Esc key more than the WASD keys. Using arrow keys for now, but that means I either can't use mouse at the same time or can't use number hotkey for gems.


2) If I move a gem into a non-autocast slot using a number key, then click the number again, the gem is smashed rather than cast. Shouldn't it be CTRL+number for this action, same as the HTML client? Bit of a pain having to use the mouse to click gems if I line a couple of gems up while dazed. And again, if you hold the key for a fraction too long you end up smashing your gems before GCD can cycle and trigger the cast.


3) Entest won't join my walrus group. Wassup with that?
__________________




Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
You won't be warned again.
  Reply With Quote

Old 03-21-2016, 03:26 PM   #43
Enduir
Auction Master
 
Enduir's Avatar
 
Enduir is offline
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,290
Default

Also very minor but chests don't fade in like they used to, just nothing nothing POP! and there they are.
__________________




Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
You won't be warned again.
  Reply With Quote

Old 03-21-2016, 05:23 PM   #44
Nemesiss
Auction Master
 
Nemesiss's Avatar
 
Nemesiss is offline
Join Date: Nov 2008
Location: USA, NC
Posts: 1,045
Default

crits flash slow and fade to a greyish dark red

a forums and tops list and such would be nice somewhere other than the main log in page, such as right clicking the glitch icon next to nodiatis at the top or have them listed next to it
__________________
  Reply With Quote

Old 03-21-2016, 05:41 PM   #45
Enduir
Auction Master
 
Enduir's Avatar
 
Enduir is offline
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,290
Default

Also minor but the lightened sections on the right and left sides of the RT/RRT bars are so bright that the bar ends are obscured. I'm having to hover over the bat every fight to make sure I don't go into RT.
__________________




Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
You won't be warned again.
  Reply With Quote

Old 03-21-2016, 05:57 PM   #46
Soxson
Epic Scholar
 
Soxson's Avatar
 
Soxson is offline
Join Date: Sep 2012
Location: in bed with misguided
Posts: 2,389
Default

Quote:
Originally Posted by Nemesiss View Post
crits flash slow and fade to a greyish dark red
I actually like this though
__________________
Praise the hindu gods!
  Reply With Quote

Beta download
Old 03-22-2016, 08:53 AM   #47
Ballrog
Boss Hunter
 
Ballrog's Avatar
 
Ballrog is offline
Join Date: Jul 2010
Posts: 243
Default Beta download

Anyone having trouble dowloading beta v. 2.124 ?

I have downloaded every update on stand alone when they have been made available. Have had no issues till this time. Have not changed anything on my pc.

File saves, goes through the terms acceptance and where to send file, then when actual download begins, it gets about 2/3 downloaded on file, then stops, and asks to retry, abort or cancel. Have retried several times. Same result.

Any Ideas ?

Also, can not load standalone version at all now.

Deleted and removed all previous standalone versions. Loaded new version fine. all working ok now.

Last edited by Ballrog; 03-22-2016 at 09:28 AM.. Reason: issue resolved
  Reply With Quote

Old 03-22-2016, 10:23 AM   #48
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,316
Default

DL works for us. You have have a partial DL cached. Try clearing cache or DLing with a different browser.
__________________
Computing the probability that at least one of the following events will occur:
P(a or b ... or z) = 1 - P(!a and !b ... and !z)
Probability
  Reply With Quote

Old 03-23-2016, 05:33 AM   #49
Dry
Neophyte
 
Dry is offline
Join Date: Mar 2016
Posts: 3
Default

I have a problem with standalone client. When I click on Existing Character, the next window has the submit button in grey and the "Attempting to re-establish connectivity to server" starts to appear with a countdown starting with 50, when it reaches 0 I'm back to the previous window. I think is probably a problem with my Internet connection because I've tried two versions of the client already and they both had the same problem. Can somebody help me to figure it out what may be causing this? I'm using Windows 10 64 bits.
  Reply With Quote

Old 03-23-2016, 10:00 AM   #50
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,316
Default

It is a known issue. You need to restart the client. It's a top priority to fix it.
__________________
Computing the probability that at least one of the following events will occur:
P(a or b ... or z) = 1 - P(!a and !b ... and !z)
Probability
  Reply With Quote

Old 03-23-2016, 01:12 PM   #51
Neela
Boss Hunter
 
Neela is offline
Join Date: Mar 2013
Posts: 144
Default

A minior fix, system font would be a nice add as i have problems to read the one that is there now. i believe i will be one of them using this as soon it is less bugged =)
  Reply With Quote

Beta
Old 03-23-2016, 03:36 PM   #52
Streetlight
Neophyte
 
Streetlight is offline
Join Date: Apr 2012
Posts: 1
Default Beta

speed is awesome imo - cannot enlarge screen in windows. looking at postage stamp issue.
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 03:34 AM   #53
Dry
Neophyte
 
Dry is offline
Join Date: Mar 2016
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
It is a known issue. You need to restart the client. It's a top priority to fix it.
I don't think that's my case, I've try many times, event reinstalled the client and still the same issue. I also noticed that where the Announcements were supposed to be there I get an "Updating Announcements" message and when I mouse over it says that the game may be offline. I think is a problem with the proxy I connect to or the way I do it cause I don't have a normal internet connection.Standalone.jpg
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 03:40 AM   #54
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,891
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Dry , there is a few things you could try:

First make sure that your firewall is not blocking Nodiatis.

Second make sure that you download the lastest version of the client (2.126)

Third make sure that you have internet connection
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 04:28 AM   #55
Soxson
Epic Scholar
 
Soxson's Avatar
 
Soxson is offline
Join Date: Sep 2012
Location: in bed with misguided
Posts: 2,389
Default

4th, make sure you eat your vegetables.
__________________
Praise the hindu gods!
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 06:26 AM   #56
Dry
Neophyte
 
Dry is offline
Join Date: Mar 2016
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Sanlucifer View Post
Dry , there is a few things you could try:

First make sure that your firewall is not blocking Nodiatis.

Second make sure that you download the lastest version of the client (2.126)

Third make sure that you have internet connection
Still the same issue, thanks for the help though. I installed the v1.126 and checked the firewall but nothing (I even turned off the firewall) but that got my attention on something, any other app that tries to connect through internet I get a warning from the firewall that let's me decide if I want that app to be blocked or not, and that is not happening with the client.
It would be to much to ask that the new version of the client had implemented some option that allows me to configure a proxy for the client to connect (same as browsers like firefox has). I think that would solve my problem.
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 12:15 PM   #57
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,891
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Glitchless, how are you unable to replicate the -non autocast gems being removed instead of cast ?

I reported it in a mail explaining how to trigger it and how to trigger the other exploit and it happens 100% of the times..
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 12:30 PM   #58
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,891
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

I sent you a decent explanation and i apologize if my previews one was not understandable ( i read the mail and i guess it lacked details..)

Sending a video in a few.
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 03-24-2016, 12:33 PM   #59
>.>
Auction Master
 
>.>'s Avatar
 
>.> is offline
Join Date: Mar 2011
Posts: 1,217
Default

Whenever I enter town and I have a floating message scrolling up clicking any of the shops or going to the church will cause the messaged to leave a trail for about 1s before rectifying. It doesn't affect gameplay at all and it fixes rather quickly but it looks out of place
__________________



  Reply With Quote

Old 03-26-2016, 09:06 AM   #60
Rupaul
Crab Defiler
 
Rupaul's Avatar
 
Rupaul is offline
Join Date: Jul 2009
Location: Baltimore, MD
Posts: 56
Default

Noticed that when I price skins and potions on the client that it does not match the pricing on the online server.
__________________
?It is always advisable to perceive clearly our ignorance.?
― Charles Darwin
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 05:51 AM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.