Go Back   Nodiatis Forums > Nodiatis Forums > General Discussion > Bug & Exploit Reports
Forgot?

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Old 12-30-2009, 07:22 PM   #81
sherman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hmm...have you tried IE?

I know I know, it's horrible and yadda yadda, but it's fairly stable with https prefixes.
  Reply With Quote

Old 12-31-2009, 11:44 PM   #82
Darkanimus
Boss Hunter
 
Darkanimus's Avatar
 
Darkanimus is offline
Join Date: Nov 2009
Posts: 120
Default

Glithless guys,

please do something about this problem. it stared to piss me off a bit. I can't log in. The "submit" button stays gray even when I turn off the SSL encryption.
is the problem from the game it self or Mac OS 10.6.2?
either way, what can i do to be able play again?
here is my information:

OS: Mac OS 10.6.2

Browser: Safari 4.0.4

NOD Version: 1.196

Java Version: 13.1.0

Ram: 2 GB

1 client running

please do something!
  Reply With Quote

Old 01-01-2010, 01:37 AM   #83
Darkanimus
Boss Hunter
 
Darkanimus's Avatar
 
Darkanimus is offline
Join Date: Nov 2009
Posts: 120
Default

Quote:
Originally Posted by sherman View Post
Hmm...have you tried IE?

I know I know, it's horrible and yadda yadda, but it's fairly stable with https prefixes.
i did try IE and google's Chrome, but both showed the message that i need to download Java to play the game! i have the latest Java version offered by Apple but they wouldn't recognize it.
one more thing i tried too is to use an older version of Java other than the current one that came up with Mac OS X Snow-Leopard as i read that this might solve the problem. now if turn off the SSL, the submit button would light up but still i cannot log in as the attempt time-out before connecting.
this is really frustrating...
  Reply With Quote

Old 01-01-2010, 12:18 PM   #84
sherman
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hmm, it could be that the independent browsers need the java add-on.

Also, try removing any old versions of java, removing background programs, etc.
  Reply With Quote

Old 01-08-2010, 01:47 PM   #85
Darkanimus
Boss Hunter
 
Darkanimus's Avatar
 
Darkanimus is offline
Join Date: Nov 2009
Posts: 120
Default

(for the 3rd time i post my problem and information. could someone do, or at least say, something about it! Sherman have done a lot to help, but still i cant use my MacBook to play as before.)

please do something about this problem. I can't log in. The "submit" button stays gray even when I turn off the SSL encryption.
is the problem from the game it self or Mac OS 10.6.2?
either way, what can i do to be able play again?
here is my information:

OS: Mac OS 10.6.2
Browser: Safari 4.0.4
NOD Version: 1.196
Java Version: 13.1.0
Ram: 2 GB
1 client running
please do something!
  Reply With Quote

Old 01-08-2010, 02:38 PM   #86
Broma
Guest
 
Posts: n/a
Default

I am still having the same problem as Darkanimus.

Quote:
Originally Posted by Darkanimus View Post
(for the 3rd time i post my problem and information. could someone do, or at least say, something about it! Sherman have done a lot to help, but still i cant use my MacBook to play as before.)

please do something about this problem. I can't log in. The "submit" button stays gray even when I turn off the SSL encryption.
is the problem from the game it self or Mac OS 10.6.2?
either way, what can i do to be able play again?
here is my information:

OS: Mac OS 10.6.2
Browser: Safari 4.0.4
NOD Version: 1.196
Java Version: 13.1.0
Ram: 2 GB
1 client running
please do something!
  Reply With Quote

Old 04-03-2010, 02:33 AM   #87
bucifal
Temporarily Suspended
 
bucifal is offline
Join Date: Dec 2009
Posts: 26
Default

hi
Windows XP SP2
Mozzila Firefox 3.5.9
Nodiatis v 1.222
Java Standard edition 6 (build 1.6.0_17-b04)
3 GB RAM
1 client running


- before the last PK patch, i used to damage crit 405-410.
- after that patch, i hardly reach 395 damage crit: i have leveled up all
weapon skills plus Class Enhancement and Class Specialization with 10 levels
each.

It is abnormal that my critical damage is lower (should be higher) ,
thinking of my levelings up..

thank you
  Reply With Quote

combats vanished
Old 05-05-2010, 12:27 AM   #88
tutu
Neophyte
 
tutu is offline
Join Date: May 2009
Posts: 4
Default combats vanished

windows xp
firefox
v.1.238
java sun microsystems inc. 1.6.0_20
2GB
1 client
not disconecting



My stack of 60 combats (gladiator's trident) just vanished when I tried to use them on my weaponry stats and I got the message "Item data doesn't match. Try again or relog"
  Reply With Quote

Drop issue
Old 06-04-2010, 09:25 AM   #89
Palimeer
Guest
 
Posts: n/a
Default Drop issue

Hi. I do not have a server or a connection problem. My alt, lvl 45 Ballrog is having issue with item drops.
I consider item drops {toward getting an epic} to be a piece of armour, any type of weapon, or a pet. I keep close count on the number of drops and the time between drops. I know that not equipping the plunderfield Rune will definately increase the time between drops. With Ballrog's plunderfield at lvl 45 for about 2 weeks and equipping Plunder Rune rank 4, I get an item drop between 3 hours 23 minutes and 3 hours 45 minutes. This is what Nodiatis needs to be :Consistent!! With the exact set up listed above, Ballrog did not get a drop for 4 hours and 57 minutes!! If moderators have a way to verify my facts, please do. What can be done to fix this "glitch". I am a paid player who relies on drops to occur in a rough time frame. To play for months noting times and then see an increase of more than an hour screws gameplay.

Next issue. From lvl 1-33ish, Ballrog received an Epic drop every 7-8 drops. From lvl 33 to 42, recieved an Epic drop every 10 drops. Now Ballrog is at 45 and has not received an Epic drop in more than 12 item drops. I understand increasing the amount of drops between epics (as char. lvl increases), but i think it needs to be more consistant. Also, if you combine this with my current inconsistent drop times, it makes gameplay ridiculous.

What can we do to fix this ???

If it does help:

Microsoft Windows XP
IE 7
Nod ver. 1,243
Microsoft Java 1.6 20
1.25 GB
I have 3 toons, but only run 1 at a a time.

Last edited by Palimeer; 06-04-2010 at 10:24 AM..
  Reply With Quote

Old 06-04-2010, 11:49 AM   #90
Thomas Jordan
Seer's BFF
 
Thomas Jordan's Avatar
 
Thomas Jordan is offline
Join Date: Nov 2009
Location: Louisiana
Posts: 740
Default

Ballrog is my arena team partner. We are almost always grouped, and despite our levels (45 for him, 53 for me), frequently fight together. I can testify to the times he indicated above between item drops.

My plunderfiend is 50, and while I do not keep the detailed records Ballrog keeps, I can testify that June 5, 2010 (tomorrow) will be exactly four weeks since my last epic drop. I burn around three hours per day of RT, and considerably more than that in Travel Mode. I have tried with and without the Rune of Plunder 4++, with and without being in heroic mode, and using both the Rune of Plunder and heroic mode. Nothing.

Drops have definitely decreased.

TJ
__________________
Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
Confirming TJ correct.
  Reply With Quote

Old 06-07-2010, 06:26 PM   #91
Darkanimus
Boss Hunter
 
Darkanimus's Avatar
 
Darkanimus is offline
Join Date: Nov 2009
Posts: 120
Default

Glichless guys,

after your last update, the Potential IE Crash Fix and Firefox Music Fading, i am having some issues with Nod on Safari. I can no longer scroll down or up in both the chat boxes. yesterday it was working ok, today its not, and since there is no changes but the update, well, it got to be the reason.

here is my info:
OS: Mac OS 10.6.2
Browser: Safari 4.0.5
NOD Version: 1.243
Java Version: 13.1.0
Ram: 2 GB
1 client running

thank you in advance.

P.S: Firefox crashes as soon as i hit enter, so its out of the question here.
__________________
Think before you troll... for your own dignity's sake!

  Reply With Quote

Old 06-07-2010, 07:13 PM   #92
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,443
Default

Quote:
Originally Posted by Darkanimus View Post
Glichless guys,

after your last update, the Potential IE Crash Fix and Firefox Music Fading, i am having some issues with Nod on Safari. I can no longer scroll down or up in both the chat boxes. yesterday it was working ok, today its not, and since there is no changes but the update, well, it got to be the reason.

here is my info:
OS: Mac OS 10.6.2
Browser: Safari 4.0.5
NOD Version: 1.243
Java Version: 13.1.0
Ram: 2 GB
1 client running

thank you in advance.

P.S: Firefox crashes as soon as i hit enter, so its out of the question here.
You can't scroll with the mousewheel or you can't scroll at all even by clicking the scroll buttons?
__________________
Computing the probability that at least one of the following events will occur:
P(a or b ... or z) = 1 - P(!a and !b ... and !z)
Probability
  Reply With Quote

Old 06-07-2010, 07:28 PM   #93
FastStang
Seer's BFF
 
FastStang's Avatar
 
FastStang is offline
Join Date: Aug 2008
Location: Chicago, IL
Posts: 556
Default

Jeff, since the update my sound is goofy, the music plays but the sound effects don't (No it's not muted). Chrome version 5.0.375.55

Oh and Winblows XP Pro
__________________
  Reply With Quote

Old 06-07-2010, 09:23 PM   #94
Darkanimus
Boss Hunter
 
Darkanimus's Avatar
 
Darkanimus is offline
Join Date: Nov 2009
Posts: 120
Default

Quote:
Originally Posted by Glitchless View Post
You can't scroll with the mousewheel or you can't scroll at all even by clicking the scroll buttons?
cant scroll at all, mousewheel and clicking the scroll buttons. thats on the left chat box.
the right chat box working fine with clicking but not with the mousewheel. (this doesnt matter as i dont use this box at all).

thank you for the fast response.

P.S: my browser is Safari 5.0
__________________
Think before you troll... for your own dignity's sake!

  Reply With Quote

Old 06-08-2010, 06:46 AM   #95
Palimeer
Guest
 
Posts: n/a
Default

I would appreciate a response to my above post from the Glitchless staff. I see you have responded to other posts on this thread, but not mine. If I posted my info in the wrong location, I apologize.

cheers
  Reply With Quote

Old 06-10-2010, 05:48 PM   #96
Tai`Lauranna
Boss Hunter
 
Tai`Lauranna's Avatar
 
Tai`Lauranna is offline
Join Date: Jul 2009
Location: Darkest corner of your mind... in AZ
Posts: 230
Default

Quote:
Originally Posted by Palimeer View Post
I would appreciate a response to my above post from the Glitchless staff. I see you have responded to other posts on this thread, but not mine. If I posted my info in the wrong location, I apologize.

cheers
Would you like cheese to go with that?

__________________
Never fight with an idiot. They will bring you down to their level, and defeat you with experience.
  Reply With Quote

Old 06-30-2010, 08:02 PM   #97
Brother
Gem Pouch Expert
 
Brother's Avatar
 
Brother is offline
Join Date: May 2010
Location: Portland
Posts: 449
Default

I used a stack of gate potions with my level 21 character alt "Mother" expecting it to consume three. Instead it consumed only one. I recalled to the location, then a few spots later I used another stack of gate potions expecting to see three consumed (and to confirm what I noticed), yet only one was consumed again.


1. Vista 32bit
2. Safari
3. 1.244
4. Java Sun Microsystems Inc. 1.6.0_17
5. 1.00 GB
6. Two clients

I was accompanying an alt to push through boss quests. My alt had recently timed out, so I logged that character in again and then stumbled across the aforementioned incident.
  Reply With Quote

Old 06-30-2010, 08:38 PM   #98
StormGuardian
Seer's BFF
 
StormGuardian's Avatar
 
StormGuardian is offline
Join Date: Aug 2009
Location: athens GA
Posts: 744
Default

Brother, if your class is an *innate* caster class, (warlock, wizard, magician, druid, angel, priest, necromancer, enchanter and possibly jeweler) then they *always* require 1 gate, no matter what lvl they are. I might be missing one class and i'm not sure about jeweler/enchanter, but the rest hold.
__________________
  Reply With Quote

Old 07-07-2010, 07:46 PM   #99
ChaoticNight
Guest
 
Posts: n/a
Default

So, for some reason I wasn't able to post my issue here. But I emailed Glitchless and it was resolved. I was having trouble making a new character-it kept timing out on me. Turned out I needed to upgrade to the latest version of Firefox, and it was fine. So, I would say it's best to have the latest version of whatever browser your using. May seem obvious, but I had been running the game on my main just fine. Just thought I'd share, maybe put "Update Your Browser" in the known solutions section Glitch.

ps-thanks for the help!
  Reply With Quote

fake war clan !
Old 07-11-2010, 07:08 PM   #100
loxemet
Boss Hunter
 
loxemet is offline
Join Date: Feb 2010
Posts: 107
Arrow fake war clan !

[QUOTE

i have a sin to confess .

i use my alt to make fake war to get rune power and stuff

i think its not right todo so.

its not real war not real game playing .

i dont care if its little cheat but its very big cheat we all do.

make fake clan o get all rune power back.

my opinion need to make som limit

like if u go out the clan ucant go back a week after war over.
or 2 weeks....

then its will be less thigns like that to happend.
or if u have an alt ucant play clan war aganst him to be at otehr clan ...


sory
my opnion only
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 01:28 PM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.