Go Back   Nodiatis Forums > Nodiatis Forums > General Discussion > Bug & Exploit Reports
Forgot?

Reply
 
Thread Tools Display Modes

Jeweler CA and Default escapes
Old 01-27-2011, 08:53 AM   #1
Arttemis
Boss Hunter
 
Arttemis's Avatar
 
Arttemis is offline
Join Date: May 2010
Location: England
Posts: 239
Default Jeweler CA and Default escapes

Requirements:

Jeweler class or secondary,
Empty Gem pouch
to be able to start a fight.

If you get into a fight that meets the previously stated conditions and immediately use the Jewelers class ability "Gemstorm"

For the remaining duration of the fight you become unable to draw your default escapes.


To follow posting guide:
OS = Windows 7 ultimate
Browser. Example: Google Chrome / firefox / opera.
Nodiatis Client Version: 1.266
Java Vendor and Version. Example: Sun Microsystems Inc. 1.6.0_23
Your amount of RAM 4GB
How many clients are you running at once? - 2

Last edited by Arttemis; 01-27-2011 at 08:58 AM..
  Reply With Quote

Old 01-27-2011, 08:54 AM   #2
hotshot64
Epic Scholar
 
hotshot64's Avatar
 
hotshot64 is offline
Join Date: Sep 2009
Posts: 5,070
Default

Nice find
__________________
https://nodtools.net
Your comprehensive source for Nodiatis calculators and information.



  Reply With Quote

Old 01-27-2011, 11:36 AM   #3
Arttemis
Boss Hunter
 
Arttemis's Avatar
 
Arttemis is offline
Join Date: May 2010
Location: England
Posts: 239
Default

Update: Ok so now i actually have 2 gems in my pouch
When i use the jeweler CA it prevents any default escapes from being drawn at all

so only my active gems are drawn and if they are already in play nothing will be drawn.

note to self: only ever use 2 gems... in pouch :P

Last edited by Arttemis; 01-27-2011 at 11:40 AM..
  Reply With Quote

Old 01-27-2011, 09:53 PM   #4
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,914
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Quote:
Originally Posted by Arttemis View Post
Update: Ok so now i actually have 2 gems in my pouch
When i use the jeweler CA it prevents any default escapes from being drawn at all

so only my active gems are drawn and if they are already in play nothing will be drawn.

note to self: only ever use 2 gems... in pouch :P
Thats how it suppose to be, you are confusing your self with Incantation rune which is not the same, and please if you are smart do not ask for a change ok?

In the case scenario that you only want to draw 6 specific gems , add only 6 gems to your pouch and boom! class ability will bring them into play, if you change this class ability dude.. u will lose the biggest potential of it, be smart and dont worry about ur escapes or ur pk toon and worry about strategy and game play.
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 01-27-2011, 11:29 PM   #5
StormGuardian
Seer's BFF
 
StormGuardian's Avatar
 
StormGuardian is offline
Join Date: Aug 2009
Location: athens GA
Posts: 744
Default

Quote:
Originally Posted by Sanlucifer View Post
In the case scenario that you only want to draw 6 specific gems , add only 6 gems to your pouch and boom! class ability will bring them into play, if you change this class ability dude.. u will lose the biggest potential of it, be smart and dont worry about ur escapes or ur pk toon and worry about strategy and game play.
San, that doesn't work. The ONLY reason why I made a jeweler was to test this...as an N, 4 gems in pouch @ lvl 10+, use the ability, and i get anywhere from 0-4 gems in play. If one of the gems you placed in pouch is selected, yes it comes up, but if the random selection chooses an empty spot, nothing comes up(should be default escape imo). That's how it works...sucks that you can't get default escapes w/ability, but you can't.
__________________
  Reply With Quote

Old 01-27-2011, 11:42 PM   #6
Sanlucifer
Epic Scholar
 
Sanlucifer's Avatar
 
Sanlucifer is offline
Join Date: Jan 2010
Location: Heaven from Hell, blue skies on pain
Posts: 1,914
Send a message via MSN to Sanlucifer
Default

Quote:
Originally Posted by StormGuardian View Post
San, that doesn't work. The ONLY reason why I made a jeweler was to test this...as an N, 4 gems in pouch @ lvl 10+, use the ability, and i get anywhere from 0-4 gems in play. If one of the gems you placed in pouch is selected, yes it comes up, but if the random selection chooses an empty spot, nothing comes up(should be default escape imo). That's how it works...sucks that you can't get default escapes w/ability, but you can't.
lmao, did they change it? me and neo used to do this the last week of arena ,you were able to draw all 6.
__________________

My soul is continually in my hand: yet do I not forget thy law.
  Reply With Quote

Old 01-31-2011, 09:27 AM   #7
Arttemis
Boss Hunter
 
Arttemis's Avatar
 
Arttemis is offline
Join Date: May 2010
Location: England
Posts: 239
Default

yeah when i was using it i was getting a random pull of gems.... note to self go back to jeweler use 6 gems... epic win...
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 04:12 PM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.