Display error
Old 04-09-2015, 07:34 AM   #1
Akilthedestroyer
Seer's BFF
 
Akilthedestroyer's Avatar
 
Akilthedestroyer is offline
Join Date: Nov 2008
Location: East India
Posts: 678
Default Display error

Just a display error, one of my characters of my brother has accel and grinder and has premium, and has recently purchased double accel as well. The toon's name is Bloodrain. However, when he scrolls through his RRT bar it displays this.

  Reply With Quote

Old 04-09-2015, 01:52 PM   #2
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,206
Default

He definitely has the upgrades you mentioned.

Java or HTML5?

Also, have him try relogging once to see if that fixes it or not.
__________________
Computing the probability that at least one of the following events will occur:
P(a or b ... or z) = 1 - P(!a and !b ... and !z)
Probability
  Reply With Quote

Old 04-09-2015, 02:04 PM   #3
Akilthedestroyer
Seer's BFF
 
Akilthedestroyer's Avatar
 
Akilthedestroyer is offline
Join Date: Nov 2008
Location: East India
Posts: 678
Default

Yeah, this error has been solved. Cleared cache and it's normal now. Thanks. ^_^ It was HTML5 version.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 09:50 PM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.