keybindings?
Old 06-28-2008, 09:08 AM   #1
NightOwl
Guest
 
Posts: n/a
Default keybindings?

Is it possible to get some type of keybind system in place? Just something basic (ie auto attack 1, ranged 2, gem slots for the f keys).

Alternatively, a checkbox to turn off the notifications of what I'm mousing over would work too, though keybinds are preferred.
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 09:16 AM   #2
doctor-warlord
Auction Master
 
doctor-warlord's Avatar
 
doctor-warlord is offline
Join Date: May 2008
Location: Denmark
Posts: 1,276
Send a message via AIM to doctor-warlord Send a message via MSN to doctor-warlord Send a message via Yahoo to doctor-warlord
Default

interesting idea kind of like a hotkey system
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 09:54 AM   #3
Lord Shinobai
Guest
 
Posts: n/a
Default

Hotkeys would actually be really cool. Would definitely love to see this implemented. Customizable too
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 09:58 AM   #4
doctor-warlord
Auction Master
 
doctor-warlord's Avatar
 
doctor-warlord is offline
Join Date: May 2008
Location: Denmark
Posts: 1,276
Send a message via AIM to doctor-warlord Send a message via MSN to doctor-warlord Send a message via Yahoo to doctor-warlord
Default

especially hotkeys for the crafting tools as it bothersome to choose usetool like 50 times in a row
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 10:12 AM   #5
Jerome
Guest
 
Posts: n/a
Default

would be sweet like f1 is type mode f2 is function mode or something
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 11:30 AM   #6
Somneil
Guest
 
Posts: n/a
Default

Boys...Boys.........Control Yourselves.



Nyuck Nyuck
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 05:36 PM   #7
doctor-warlord
Auction Master
 
doctor-warlord's Avatar
 
doctor-warlord is offline
Join Date: May 2008
Location: Denmark
Posts: 1,276
Send a message via AIM to doctor-warlord Send a message via MSN to doctor-warlord Send a message via Yahoo to doctor-warlord
Default

ohh come on its a good idea somneil and anyways it is up to jeff if its added so let us have our fun suggestion for it untill he responds
  Reply With Quote

Old 06-28-2008, 06:00 PM   #8
Glitchless
Administrator
 
Glitchless's Avatar
 
Glitchless is offline
Join Date: May 2008
Posts: 8,329
Default

it's on the list now
  Reply With Quote

Old 06-29-2008, 10:33 AM   #9
doug
Seer's BFF
 
doug's Avatar
 
doug is offline
Join Date: May 2008
Location: Penicuik
Posts: 552
Send a message via AIM to doug Send a message via MSN to doug Send a message via Yahoo to doug Send a message via Skype™ to doug
Default

u know u could make your own hotkeys to make up for this till it got implemented
  Reply With Quote

Old 06-29-2008, 10:12 PM   #10
spartanairborne
Guest
 
Posts: n/a
Default

im making my own. in fact, im taking my rwk running script and editing it for nodiatis travel.
  Reply With Quote

Old 06-29-2008, 11:22 PM   #11
Archer of Crosis
Boss Hunter
 
Archer of Crosis's Avatar
 
Archer of Crosis is offline
Join Date: May 2008
Location: BC canada
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by spartanairborne View Post
im making my own. in fact, im taking my rwk running script and editing it for nodiatis travel.

i thought that was a bannable offense in rwk.
__________________

-----------------------------------------------
Made by Nikki
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 06:26 AM   #12
doug
Seer's BFF
 
doug's Avatar
 
doug is offline
Join Date: May 2008
Location: Penicuik
Posts: 552
Send a message via AIM to doug Send a message via MSN to doug Send a message via Yahoo to doug Send a message via Skype™ to doug
Default

macros's are bannable but i think hotkeys are only frowned apon in rwk chandra
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 10:16 AM   #13
Lord Shinobai
Guest
 
Posts: n/a
Default

Yeah hotkeys are just really frowned upon. They require that the player is still actually at the computer controlling them so it's not technically against the rules. Jeff's recent update for action limits just prove how much he doesn't like it though.
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 11:55 AM   #14
doug
Seer's BFF
 
doug's Avatar
 
doug is offline
Join Date: May 2008
Location: Penicuik
Posts: 552
Send a message via AIM to doug Send a message via MSN to doug Send a message via Yahoo to doug Send a message via Skype™ to doug
Default

yup the new update slowed down my bezzing as well only being able to do 2k an hour
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 12:36 PM   #15
Archer of Crosis
Boss Hunter
 
Archer of Crosis's Avatar
 
Archer of Crosis is offline
Join Date: May 2008
Location: BC canada
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by doug View Post
macros's are bannable but i think hotkeys are only frowned apon in rwk chandra

he said he was running a script, which as far as i know is a macro.
as far as i know hotkeys dont use scripts. If I'm wrong please correct me.
__________________

-----------------------------------------------
Made by Nikki
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 01:01 PM   #16
doug
Seer's BFF
 
doug's Avatar
 
doug is offline
Join Date: May 2008
Location: Penicuik
Posts: 552
Send a message via AIM to doug Send a message via MSN to doug Send a message via Yahoo to doug Send a message via Skype™ to doug
Default

u can write hotkeys by using scripts actually it just a longer way of doing it
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 02:49 PM   #17
doctor-warlord
Auction Master
 
doctor-warlord's Avatar
 
doctor-warlord is offline
Join Date: May 2008
Location: Denmark
Posts: 1,276
Send a message via AIM to doctor-warlord Send a message via MSN to doctor-warlord Send a message via Yahoo to doctor-warlord
Default

would be faster to get a hotkey addon for browser and using that then coding one yourself
__________________
Boss location site by Doug: http://www.freewebs.com/dougzpage/nodiatis.htm
Crafting help site by Flashus: http://www.freewebs.com/flashusrollus/
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 03:16 PM   #18
spartanairborne
Guest
 
Posts: n/a
Default

ive always used scripts for my hotkeys. and no, they arent bannable, because you're still at the computer and concious.
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 04:58 PM   #19
NightOwl
Guest
 
Posts: n/a
Question

If they're letting you use scripts, then I'm guessing that the rules were changed. Here's what was posted on that side of the boards:

Quote:
Macroing or automated playing of any kind is strictly against the rules and will get you banned with no exceptions.
If macros are bannable, and scripts aren't, then another good hard look at what people can do with scripts needs to be looked into. I could see macros being acceptable sooner than scripts, and the "of any kind" portion of their rule pretty well rules out scripts completely.
  Reply With Quote

Old 06-30-2008, 07:38 PM   #20
spartanairborne
Guest
 
Posts: n/a
Default

well, look at the way its tested.
If you are using hot keys, you are physically present and can click the security check whenever it pops up. you're safe.
  Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



All times are GMT -5. The time now is 11:16 AM
Boards live since 05-21-2008


vBulletin skin developed by: eXtremepixels
Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.